Företagets logotyp

Sortera Scandinavien

Omdömen (0)

S

Joakim Fardin

  • Rörvägen 25-29, Jordbr, 13650 Stockholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Sortera Scandinavien ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Sortera Scandinavien

Sortera i korthet

Sorteras verksamhet är uppdelad i två huvudområden, Byggsäckar och Containrar. Vi tillhandahåller alla på marknaden förekommande storlekar på containrar, samt tre olika storlekar på Byggsäckar. Byggsäcken ger dig som kund möjlighet att sortera och hantera ditt avfall direkt på plats även vid trånga utrymmen. Vid större ombyggnationer kan containrar te sig mer lämpade.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

Omdömen

Sortera Scandinavien har inte fått något omdöme ännu.