Företagets logotyp

Solsnäckan AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Andersson, Karin Elisabet

  • Brunnsallén 77, 25657 RAMLÖSA
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Solsnäckan AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Solsnäckan AB

Solsnäckan AB – digital redovisning
Digital redovisning och bokföring är Solsnäckan AB:s huvudverksamhet.

Vår tanke är att redovisning och bokföring ska vara så enkelt och okompliserat som möjligt, men ändå följa god redovisningssed.

Min specialitet ligger in e-handel, El-branschen, (bygg), alternativ friskvård, IT-konsult och musik. All serviceverksamhet utom restaurang hanterar jag väl.

Jag kan bokföringsprogrammen Björn Lundgren (BL) Administration, Visma Administration, Entré för hantverkare med supportföretaget Hantverksdata, Bokio och viss erfarenhet av FortNox, vilket gör att jag snabbt kommer in i nya progam.

Genom att vi använder oss av digitaliserad bokföring enligt Skatteverket och lagstiftningen från 2015 kan vi slänga papperspärmarna redan efter tre år (redan 2024). Anledningen att vi kan slänga pärmarna ,är att alla dokument scannas, sparas och kopieras in i bokföringsprogrammet och med back up på externa hårddiska. Endast en pärm med manuella verifikationer kommer vi behöva spara i sju år. Tänk så mycket lagerutrymme vi kommer att kunna börja spara om bara tre år (2024).

Vill du ha hjälp att börja digitalisera bokföringen ska det bli mig en ära att hjälpa till med detta arbete.

För dig som precis startat ditt företag - börjar vi i rätt ända med ett digitaliserat arbetsätt för bokföringen och redovisning redan från början. Vilket gör att du kan fokusera på det viktiga i företaget – få in nya kunder och behålla nöjda kunder. Utveckla företaget mot nya spännande mål.

Har du länge gått och tänkt på att starta företag men inte vågat? Jag hjälper dig gärna med att komma över trösklar som bokföring och själva formalian hos verksamt.se, . Sedan behövs en grund för marknadsföring, med hjälp av ett fungerande domännamn och därmed kunna ge företaget en e-mejl adress. Jag har också bra kontakt med företag som hjälper dig att få ett snyggt visitkort och webbsida med relevant innehåll.

Självklart är vi registrerade för Penningtvätt hos Bolagsverket och följer de direktiv som lagen anger.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Konsultansvarsförsäkring

Läs mer

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

Referenser

Firma Annika Fransson

Firma Annika Fransson - nystartat företag i musikbranschen.

 

Omdömen

Solsnäckan AB har inte fått något omdöme ännu.