DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Solna Golvslipning

Om Solna Golvslipning

  • Ray

  • C/O Ara Avagimyan, bygdevägen 15,191 60 Sollentuna

  • Medlem sedan 2014-05-28

Välkommen till SolnaGolvSlipning!

SGS är ett företag med många års erfarenhet och stort kunnande. Vi är ett företag med erfarna medarbetare som har goda kunskaper och färdigheter i allt inom bygg och renovering rörande bostad. Vi har fått nöjet att utföra många arbeten runtom i Stor Stockholm och blivit både omtyckta och uppskattade av våra kunder genom åren. Erfarenheter från alla de projekt vi genomfört har get oss mycket i kunskap och problemlösningar i kommande projekt, men fortfarande finns nästa utmaning runt hörnet. Vi får stor glädje av att jobba med det vi gör och för oss är det väldigt viktigt att ni som kund är mer än nöjda med arbete vi utfört hos er.

Vi utgår alltid från vad våra kunder har för önskemål och budget, sedan sammanställer vi ett arbetsunderlag som överstämmer med kundens behov.

Vi värdesätter våra kunders önskemål och utför vårt arbete med omtanke och seriösitet som om det vore vår egna projekt.

Samtliga uppdrag utförs fackmannamässigt, med intyg samt garanti.

SGS arbetar med alla typer av renoveringar som lägenhets-, villa- eller kontorsrenoveringar. Vi utför även hem samt kontor IT arbeten som omfattar installation av elektronik, Montering av TV, modem, samt annat som skall anslutas i hemmet/kontoret.

Vi har IT tekniker som kan det mesta inom Data och teknik inom hem och kontor. Dom ser till att allting fungerar och tillhandahåller även säkerhet för IT i hemmet.

Vårt företag är specialiserat i golvslipning och restaurering av alla typer av golv.
Med moderna slipmaskiner med plana diamantsliprondeler, som är tillverkade av internationellt marknadsledande företaget "HTC".
Våra specialister är utbildade i HTC Akademin och har stor arbetserfarenhet.

Våra tjänster.

Tapetsering

Du längtar kanske efter en förändring som märks i ditt hem. Ofta räcker det med en tapetväxel för att det på nytt ska kännas ombonat och fräscht hemma. En väl utförd tapetsering är alltid en glädjande förändring och en njutning i vardagen för alla familjemedlemmar- eller varför inte på arbetsplatsen?

Målning

Måleriarbeten – Väggar, tak och snickerier… Nya ytskikt är nyckeln till förändring och känslan i hemmet.
Även med målning av snickerierna får du så klart hjälp av oss om du bedömer att det är nödvändigt.
Det ingår naturligtvis alltid ett sorgfälligt underarbete i form av slipning, tvätt och spackling för att resultatet ska vara hållbart och snyggt att se på.

Snickeri

Snickeriarbeten – Allt från stilfullt platsbyggda bokhyllor till praktiska förvaringslösningar kräver en idé, en skiss och ett proffsigt hantverk. Om någon detalj behöver repareras, ett par trälister bytas ut eller om du vill bygga in ett skåp- tala med oss om saken och vi genomför det du vill ha gjort! Tillsammans hittar vi lösningen på hur du förverkligar dina planer på praktiska och funktionella förändringar där du bor eller på din arbetsplats.

Golv

Golvarbeten – Oavsett om det handlar om slipning av ett nött furugolv, eller nyläggning av fiskbensparkett så är golv avgörande för hemmets
helhet. Ett bräd- eller parkettgolv behöver då och då slipas och förses med flera skikt försegling för att återfå sin forna glans. En sliten korkmatta eller ett gammalt plastgolv byts ut och ersätts med ett nytt och fint golv. Anlita SolnaGolvSlipning för att utföra dessa arbeten! Du kommer att bli nöjd med resultatet. Glädjen att dagligen vistas i en ren och välskött omgivning är värd sitt pris och varar länge!

1. Slipning av Betonggolv: sanering, grovslipning och polerad betong metod " HTC Superfloor".
2. Slipning av Natursten golv: Kalksten, Marmor, Granit och Terrazzo (betong mosaik).
3. Slipning av Trapphus av sten: Stentrappor, Våningsplan, Entre.
4. Slipning av Trägolv: Parkettgolv, Furugolv, Trätrappor.
Vi lägger in slppar och polerar Terrazzogolv, Betong, Natursten, Trägolv och Parkett.

Våra material och arbetsmetoder är...

Miljövänliga - produkterna hämtas från naturen.
Av tidlös design.
Ekonomiska - efter hårt slitage gеr de enkelt att fräscha upp genom slipning, Samt enkla att underhålla.

Köksrenoveringar

Köket utgör hemmets hjärta och är en plats att lägga stor eftertanke och vikt vid. Oavsett stil, köksleverantör eller preferenser hjälper vi dig att få den miljö som just du trivs i.

Badrumsrenoveringar

Badrummet utgör ett av de största och mest kostsamma ingreppen i en renovering. Därför är det viktigt att tänka på valet av leverantör. Vi är medlemmar i både BKR och PER och garanterar kvalitet, från rivning till färdig fogat kakel.

Hur går det till?

När vi har fått din offert förfrågning kontaktar vi dig och bokar en tid för hembesök.
Vi ger ett prisförslag på projektet och när vi får ett godkännande av er bestämmer vi en start datum respektive ett slutdatum för projektet.
Arbete påbörjas.
När vi är klara med renoveringen städar vi och tar bort byggsopor arbetet avslutas.
Efterkontroll samt besiktning utförs och garanti samt intyg lämnas för utfört arbete.

Vi på SGS hoppas att ni blir vår nästa nöjda och glada kund och önskar er varmt välkommen till oss med era frågor och funderingar.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök, konsultation och offert !

Med vänliga hälsningar

SGS Team

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Byggfelsförsäkring logotyp

Byggfelsförsäkring

Byggfelsförsäkring logotyp

Byggfelsförsäkring

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV) logotyp

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV) logotyp

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

Golvbranschen logotyp

Golvbranschen

Golvbranschen logotyp

Golvbranschen

Golvbranschen, GBR, är den ideella paraplyorganisationen för företag i golvbranschen. Inom GBR finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade i två branschföreningar, GFF och GLF. De två föreningarna samverkar i gemensamma frågor. Huvuddelen av Golvbranschens arbete är inriktad på praktiskt servicearbete, d.v.s. att utveckla och förse anslutna företag med konkreta, verksamhetsnära nyttigheter.

Säker vatten logotyp

Säker vatten

Säker vatten logotyp

Säker vatten

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

Områden

Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Haninge
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nynäshamn
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Sundbyberg
Södertälje
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Vallentuna
Vaxholm
Värmdö
Österåker
+ 6 områden - 6 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.