Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Smooth move flytt och städ

F-skatt

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2022-12-06

Om Smooth move flytt och städ

  • Asaad

  • LITORINAVÄGEN 17,302 56 Halmstad

  • Medlem sedan 2022-10-03

Flyttfirma
Vi är en flyttfirma som älskar att lyfta tunga föremål! Vi hjälper dig med allt flytt och städning och är lyhörda och respekterar ditt hem och dina tillhörigheter! Därför ser vi till att du alltid möts med högsta service och kvalitet i alla våra tjänster! Kunna tillhandahålla helhetslösningar lämpliga för kunder med hög standard och professionalism. Vi servar alla kunders behov. Vi hoppas att våra kunder kommer att tycka att det är roligt och enkelt att flytta efter att ha upplevt våra tjänster

Flyttstäd
Att göra flyttstädning själv kan vara tråkigt och svårt, men du är inte den enda som känner så. När du beställer professionella flytttjänster av oss kan du vara säker på att slippa allt tråkigt och tidskrävande arbete och istället fokusera på ditt nya boende. Lämna jobbet till oss för bästa resultat. Våra flyttpriser är fasta och inkluderar fönsterputsning.
Vi städar enligt Mäklarförbundets riktlinjer och vår personal är utbildad och har många års erfarenhet. Vi har allt material vi behöver och gör alltid vårt bästa för att tillgodose speciella önskemål. Om huset är ledigt tillkommer en flyttavgift. Anlita oss på Smooth move flytt och städ så känner du dig trygg.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Nöjd-Kund-Garanti logotyp

Nöjd-Kund-Garanti

Nöjd-Kund-Garanti logotyp

Nöjd-Kund-Garanti

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Yrkestrafiktillstånd logotyp

Yrkestrafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd logotyp

Yrkestrafiktillstånd

Bara den som har yrkestrafiktillstånd får bedriva yrkesmässig trafik. Transportstyrelsen är tillståndsmyndighet och prövar om du är lämplig att få ett trafiktillstånd och driva trafikföretag.

Områden

Alvesta
Falkenberg
Halmstad
Hylte
Kungsbacka
Laholm
Lessebo
Ljungby
Markaryd
Tingsryd
Uppvidinge
Varberg
Växjö
Älmhult

Se fler områden

Dölj områden

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.