Företagets logotyp

Skopan & Flaket AB

Omdömen (1)

S

Magnus Ornefalk

  • HOSPITALSGATAN 24 B, 60227 Norrköping
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Skopan & Flaket AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Skopan & Flaket AB

Skopan & Flaket är ett litet familjeföretag med bred kompetens. Hos oss får du ett personligt bemötande med hög servicegrad. Vi levererar kostnadseffektiva arbeten med kvalitet. De flesta av våra kunder är privatpersoner, men vi jobbar också med föreningar av olika slag och andra företag. Vår hemmabas är i Norrköping men vi arbetar även i angränsande län.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Isocert 2

Läs mer

Isocert 2 är en förlängning på Isocert 1 och innebär fördjupade kunskaper inom områdena fuktteori, radon, geoteknik och ISODRÄN-metoden

Referenser

Tillbyggnad Vikbolandet

Vi utförde en gjuten bottenplatta (70m2) med golvvärme, resning av stomme i 2 vån. samt läggning av tak. Kunden valde i det här fallet att fixa inredningen själv.

 

Cykelförråd åt brf

Uppförde ett cykelförråd åt en brf i Norrköping

 

Bastu

Uppförde en bastu med dusch och relax. Huset på plintgrund med trädäck runt.

 

Omdömen

avatar
via Gjuta garageplatta, Linköping

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga