Företagets logotyp

Sekograf Redovisning

Omdömen (1)

S

Cecilia Åström

  • Saltarövägen 1, 13954 Värmdö
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Sekograf Redovisning ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Sekograf Redovisning

Vi på Sekograf Redovisning är en auktoriserad redovisningsbyrå som lägger stor vikt vid närheten till våra klienter. Därför är det viktigt för oss att vara den lilla byrån med mycket känsla och engagemang i varje enskild klient.

Vi kan hjälpa dig med löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, deklaration, löneadministration, bolagsbildning, momsdeklarationer och mycket mer.

För att underlätta för just dig och ditt företagande vill vi möta dina behov när det exempelvis kommer till inlämning av material och att få rapporter. Därför erbjuder vi såväl appfunktioner och e-postlösningar som vanlig postgång.

Fri rådgivning ingår i alla våra fasta företagspaket – något som skiljer Sekograf från de flesta andra redovisningstjänster. Vi har också årliga uppföljningsmöten med alla våra klienter där vi går igenom vad som hänt under året men också diskuterar de möjligheter vi ser till utveckling i företaget.

Och eftersom vi vet att det kan komma både bättre och sämre tider så har vi infört en trygghetsgaranti, vilket innebär att om din årliga omsättning blir lägre i företaget så blir din månadsavgift till oss också det.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Auktoriserad Redovisningskonsult

Läs mer

SRF Konsulterna är en branschorganisation för redovisningskonsulter och lönekonsulter som utfärdar certifikatet "Auktoriserad Redovisningskonsult" som en kvalitetsstämpel efter man uppfyllt deras krav.

Omdömen

avatar
via Revisionsbyrå, Älvsjö

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga