S

SBR Nord Grupp HB

Omdömen (0)

S

Karolis M

  • c/o ALEKSEJUS KUPRESCHENKO BOX 1046, 17221 Sundbyberg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

SBR Nord Grupp HB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om SBR Nord Grupp HB

SBR Nord Grupp tillhandahåller byggtjänster med hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser, allt från enklare renoveringar till husbyggen.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Referenser

Total renoverad villa!

Total renoverad villa, där endast stommen är original från 30-talet. Några bilder från före projet starten finns i slutet.

 

Renovering av sommarstugan

Först kommer bilderna på det färdigställda projektet sedan några från markarbetet och slutligen hur det såg ut före projektstart.

 

Putsa av hus

Bilder på en fasadrenovering vi färdigställde underhösten. Fasaden har de bästa moderna egenskaperna, tack vare att vi använde StoTherm Vario D+ dränerande fasadisoleringssystem. Det gör att huset kan andas och vätan inte träner in.

 

Badrum med WC

 

Omdömen

SBR Nord Grupp HB har inte fått något omdöme ännu.