Företagets logotyp

Sands & Co AB

Omdömen (1)

S

Callan Sands

  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Sands & Co AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Sands & Co AB

Sands & Co AB snickare har arbetat med snickeri- och bygguppdrag i Stockholm sedan 2003. Vi är specialister på renovering av inomhusmiljöer samt bygg och anläggning utomhus.

Nöjda kunder för lyckade uppdrag inomhus och utomhus. Viktigast för oss är att genomföra arbetet enligt plan, på budget och i samverkan med vår uppdragsgivare.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Referenser

Förråd utomhus

Tillbyggnad på befintlig byggnad med detta förråd. Kunden i Upplands Väsby önskade ett förråd som skulle rymma trädgårdsredskap, dynor och gräsklippare. Kunden hade redan ritat förrådet och skapat de bästa förutsättningarna för ett bra projekt. Förrådet har osynlig förvaring av redskap som kan kommas åt lätt där de behövs. Integrerad och utdragbar förvaring närmast trädgården och ett större dörrpar på kortsidan för lätt förvaring av tex dynor och utemöbler. Gräsklipparen fick en egen lucka som enkelt kunde rullas direkt på gräsmattan. Tillbyggnaden målades och putsades i samma nyans som den befintliga byggnaden ser nu ut som en del av huset. http://sandsandco.com/vara-projekt/forrad/

 

Fönsterrenovering

Renovering av fönster från villa från 30-talet i Enskede. http://sandsandco.com/vara-projekt/fonster/

 

Balkongrenovering

Renovering av staket på stor balkong i Upplands Väsby. På balkongen fanns redan en stålkonstruktion som skulle behållas för staketet. Stålkonstruktionen kläddes in i ek och längderna i lärkträ. Det blev ett staket som håller både för väder och vind under många år framöver. http://sandsandco.com/vara-projekt/renovering-balkong/

 

Hall - platsbyggd sittplats och förvarning

I ett utrymme i hall i villa i Nacka byggdes sittplats och förvaring.

 

Altan/Terassbygge

Från 70-tal till 2000-tal på under en vecka. Tillsammans med vår kund ritade vi upp en lösning på det de önskade. De ville ha en altan som täckte hela ytan mellan hus och förråd. Vi började med att röja marken från gräs, sedan la vi markduk för att förhindra ogräs att växa under konstruktionen. Vi gjöt plintar där det behövdes och byggde ramen där vi avslutningsvis fäste det impregnerade virket. Det blev ett lyft för 70-talsvillans entré. Med de räta vinklarna och mark som är jämn så kan en altan byggas både snabbt och effektivt. Under våren bygger vi många altaner. http://sandsandco.com/vara-projekt/altaner/

 

Renovering kök

70-talskök i originalskick renoverades till kök i öppen planlösning. IKEA abstrakt med faktum stomme. Ekbänk, kakel från Höganäs och diskho från IKEA. Bärande vägg ersattes med limblockad bjälke. Golvläggning trätiljor i kök, vardagsrum och hall. Från start till slutleverans. Design, montering och snickeri. El av elektriker. Rör och vatten av rörmokare. Golvslipning och lackering av målare.

 

Platsbyggt skrivbord

Var: Täby Uppdrag: Platsbyggt skrivbord i ett mindre rum i lägenhet. Viktigt att skrivbordet hade rätt höjd som anpassades efter användaren och stol. Skrivbordet är i ett mindre utrymme och måste även vara starkt nog för att hålla för förvaring av lådor och kartonger i perioder. Genomförande: Utrymmet mättes upp tillsammans med kund för att säkerställa rätt höjd och djup. Materialet köptes in och byggdes och målades i verkstad. Sedan monterat och platsbyggt på mindre än en dag. Materialet som valdes är stadigt och förstärkt så att tunga saker kan förvaras på utrymmet. Hål borrades för att sladdar lätt kan nå uttag.

 

Referenser från kunder

Du hittar fler projekt och referenser från kunder på vår hemsida. http://sandsandco.com/vara-projekt/ Och det allra senaste på vår Facebooksida. https://www.facebook.com/sandsandcoab

 

Platsbyggda elementskydd

Våra elementskydd är populära i 70-talshus med direktverkande el. Gamla radiatorer byggs in och fönsterbrädan ersätts med elementskyddet. Det ger rummen ett helt nytt moderna intryck. Våra snickare kommer ut och mäter upp kring fönster och element. Sedan sågas och målas delarna i verkstad för att sedan monteras på plats. Elementen är enkla att komma åt bakom skyddet eftersom de monteras med bland annat magneter och krokar.

 

Omdömen

profilgranskning avatar

Proffsigt genomfört arbete!

via Bygga ett staket vid tomtgräns, Bromma

Bra/tydlig offert. Proffsig genomfört arbete med god kvalité.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga