Företagets logotyp

Roslagens Industriteknik AB

Omdömen (0)

R

Patrik Jeverholm

  • truckvägen 2, 74234 Östhammar
  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Roslagens Industriteknik AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Roslagens Industriteknik AB

Vi är ett företag med säte i Östhammar. Vi är i dag ca 15 medarbetare som bor på orten. Vi har 3 ben som vi står på.
Vi är 6 st snickare, 2 st vvs montörer, 3 st svetsarbetare/industrimontörer som i huvudsak arbetar på egen verkstad.
Vi har även våran kontorstjej som tar hand om alla papper och hon hjälper även till med alla rotavdragsansökningar.

På byggsidan tar vi tar åt oss totalentreprenader på tex villabyggen, Stålhallar, badrumsrenoveringar, fönsterbyten, takbyten ja typ allt.

Våra vvs montörer levererar kompletta bergvärmeanläggningar, vedpanne installationer, solfångare, Acuatron anläggningar, ja allt som hör vvs till.
Även viss försäljning av vvs material.

På verkstan kan du få hjälp med allt från att köpa en rörbit till att få en stor båt byggd i aluminium.
Även där försäljning av material.

Tveka inte att höra av dig!

Mvh Patrik och Daniel

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Kvalitetsledning (ISO9001)

Läs mer

ISO 9001 är en internationell standard för kvalitetsledning som bygger på ett antal grundläggande principer. Om man har ett ledningssystem som baseras på kraven i standarden kan man få sitt ledningssystem certifierat.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Omdömen

Roslagens Industriteknik AB har inte fått något omdöme ännu.