Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Ren känsla AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2023-03-28

Vad andra säger 5/5

Flyttstädning, Borås

  • Service

  • Kvalitet

  • Pris

Har inte fått fakturan ännu, men offerten kändes rimlig, 6500 kronor för ett hus på två våningar (85kvm per våning). Vi är supernöjda med jobbet. Mycket bra bemötande, de var professionella och ingav trygghet. Och resultatet blev mycket bra. Det blev rent och det doftade rent på ett fräscht (såpa-style) vis, inte någon doft av artificiella rengöringsmedel. Skulle varmt rekommendera till en vän.

E

Elisabeth

2023-03-08

Verifierad användare

0

Finns inga reviews

Om Ren känsla AB

  • Petter Andersson

  • Getängsvägen 24A,504 68 Borås

  • Medlem sedan 2013-03-14

"Vi vill vara ett personligt bolag som bryr oss om våra kunder och ser deras behov".

Vi på Ren Känsla AB har många bra egenskaper som gör oss speciella. Vårt främsta mål är nöjda kunder. Det är en självklarhet att alla våra kunder alltid är nöjda med vårt arbete. Ren Känsla erbjuder sina kunder personlig service, kunskap och kvalitet.
Starka och positiva kundintryck har bidragit till en snöbollseffekt som rullat vidare och givit oss massvis av nya trevliga kunder genom åren som har gått sen starten 2011.

Det viktiga är att du som kund blir mer än nöjd! Vi arbetar med allt inom städ för företag och privatpersoner. Städning kräver stor yrkeskunskap och därför är det viktigt att vår personal är så effektiv och noggrann som möjligt.

Vår framgång beror till stor del på att vi alltid sätter kunden och kvalité på våra tjänster i centrum.
Av oss kan du förvänta dig ett bra bemötande, god service och kvalitetssäkrad städning.

Vi erbjuder tjänster inom:

-Hemstäd
-Flyttstäd
-Trappstäd
-Fönsterputsning
-Kontorsstäd
-Fastighetsservice
-Strykning
-Ärendeservice
-Gräsklippning
-Snöröjning

Vi har verksamhet i både Borås-Alingsås-Tranemo-Ulricehamn. Du är Välkommen att hör av dig till oss på 033-41 27 37 eller info@renkansla.se för att få en offert eller mer info om vad vi kan hjälpa dig med!

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

Almega logotyp

Almega

Almega logotyp

Almega

Almega är en organisation i Sverige för tjänsteföretag, Almegas rådgivare och juridiska experter ger medlemsföretagen råd och stöd i alla sorters personalfrågor, från anställning till uppsägning.

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Kollektivavtal logotyp

Kollektivavtal

Kollektivavtal logotyp

Kollektivavtal

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

SFRO logotyp

SFRO

SFRO logotyp

SFRO

SFRO är en branschorganisation för privata städ- och fönsterputsföretag vars syfte är att utgöra en knutpunkt för seriösa företag i branschen och verka för att deras arbetssituation och förutsättningar tillgodoses på bästa sätt. Organisationen driver även branschfrågor och förhandlar fram kollektiv- och löneavtal, samt agerar som resurs åt företagen i dessa frågor.

Områden

Borås

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.