Företagets logotyp

Redovisningskonsult Michael Rheindorf AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Michael Rheindorf

  • Floravägen 19b, 13738 Västerhaninge
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Redovisningskonsult Michael Rheindorf AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Redovisningskonsult Michael Rheindorf AB

Jag är konsulten för små och medelstora företag och passar även väl för Bostadsrättsföreningar då jag har en flexibel arbetstid med hög tillgänglighet.
Jag har mer än 30 års erfarenhet av bokföring och redovisning och arbetar i Visma e-ekonomi, vilket är ett internet anpassat system som ger mig och mina kunder möjlighet att arbeta effektivt, flexibelt och digitalt.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Företagarna (företagarorganisation)

Läs mer

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

Omdömen

Redovisningskonsult Michael Rheindorf AB har inte fått något omdöme ännu.