Företagets logotyp

RDZE Byggnadsentreprenad AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Rickard Dröscher

  • Importgatan 12A, 42246 Göteborg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2021
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

RDZE Byggnadsentreprenad AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om RDZE Byggnadsentreprenad AB

Vi utför allt från små till stora arbeten. Både med privatpersoner med Rotavdrag till företag.

Vi utför arbeten så som

Golvläggning
Plattsättning
Badrumsrenovering
Köksmontage
Ombyggnation

Totalentreprenad med
Elektriker
Rörläggare
Målare
Byggare
Plattsättning

Besök oss på www.rdzebygg.se eller på instagram #rdzebygg

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

Läs mer

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Golvläggning

Gammal vattenskada. så vi har tagit bort det gamla parkett golvet inkl klinker totala ytan 65 kvm och ersatt det med ett golv från Kährs

 

Badrumsrenovering med Stambyte

Vi har utfört badrumsrenovering utav 2 badrum med stamrenovering inkl tvättstuga och kök

 

Vi finns även på instagram

Vi har ett instagram konto där man kan följa våra projekt bättre med löpande inlägg med bilder #rdzebygg

Omdömen

RDZE Byggnadsentreprenad AB har inte fått något omdöme ännu.