DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Rörify AB

Om Rörify AB

  • Cai Qvist

  • VARRED LILLHAMRA 1,514 52 Länghem

  • Medlem sedan 2019-08-29

Varmt välkommen till Rörify!

En auktoriserad VVS-installatör

Rörify är ett nystartat företag inom rörbranschen, Vi har sammanlagt 30 års erfarenhet inom VVS.
Vi arbetar över hela Västra Götalandsregionen och utgår från Länghem och Hedared.

Vi innehar alla certifikat, intyg och behörigheter till de jobb vi utför. Vi är självklart även försäkrade och vi utbildar oss fortlöpande.
Vi hjälper företag såväl som privatpersoner med både stora och små jobb!

Vi utför alla typer av VVS installationer, allt från värmepumpinstallationer och badrum till köksrenoveringar och blandarbyten.

Det spelar ingen roll om du har ett företag eller behöver hjälp med din bostad, vi åtar oss både små och stora jobb. När du anlitar oss vet du att jobbet blir gjort av professionella hantverkare utbildade i säkra vatteninstallationer. Vi följer branschens regler som ska förhindra att det blir vattenskador, tillväxt av legionellabakterier i vattensystemet och brännskador. När vi installerar blandare, värmeväxlare, vattenburen golvvärme, och andra produkter vet du att allt blir professionellt och säkert utfört.

Vi hjälper dig oavsett om det är din panna som har stannat eller en blandare som läcker och ser till att uppfylla dina önskemål.

Om du upptäcker ett fel i din bostad så tveka inte att höra av dig till oss. Vanliga fel som vi hjälper till med är till exempel droppande kranar, läckande rör, stopp i avloppet, kalla element, lågt vattentryck, sönderfrysta rör, trasiga WC-stolar och krånglande värmepannor.
Med professionell hjälp direkt minskar du risken för att problemen förvärras i framtiden och slipper på så vis onödiga utgifter som till exempel sanering av vattenskador.

En resa tillsammans - vi är med er från start och går gemensamt igenom era önskemål och behov.

Vid en nybyggnation är det mycket att hålla koll på, därför kan det vara skönt att veta att vi är med er ända från start tills det att projektet här helt färdigt. Vi ansvarar för allt från behovsanalysen till både projektering, konstruktion, programmering, installation och driftsättning. Vi erbjuder alltså ett nyckelfärdigt VVS-system.

Vi åtar oss alla renoveringsarbeten, från rivning av gamla stammar, till badrum och färdig installation.

Vatten-, värme- och avloppsstammar har en begränsad livslängd, därför är det viktigt att se över dem och vid behov renovera dem innan de orsakar vattenskador. Om du misstänker att du är i behov av ett stambyte, eller endast vill ha rådgivning, kan du kontakta oss på Rörify. Utöver stambyten utför vi också renoveringar av kök och badrum, från rivning ända fram till färdig installation. Vi har också bred kompetens kring uppvärmningssystem och kan hjälpa dig att förbättra ditt värmesystem för att sänka dina driftskostnader. Har du direktverkande el kan vi hjälpa dig att konvertera till vattenburen värme.

Kontakta oss även efter normal arbetstid om du behöver akut hjälp!

Certifikat & intyg

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

ID06 logotyp

ID06

ID06 logotyp

ID06

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Områden

Bollebygd
Borås
Gislaved
Gnosjö
Herrljunga
Jönköping
Mark
Svenljunga
Tranemo
Ulricehamn
Vårgårda

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.