Företagets logotyp

PW:s Måleri

Omdömen (3)

P

Paul Vigström

 • Styrmansgatan 91, 62151 Visby
 • Medlem på Dorunner sedan: 2014
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

PW:s Måleri ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om PW:s Måleri

PW.s Måleri. Mer än måleri
Utvändigt o invändigt måleri o tapetsering.
Badrumsrenovering. Kakel och klinkers. Våtrumsmålning mm
Bygg och snickerientrepnad

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

Läs mer

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Kontrollansvarig enligt Plan- och Bygglagen

Läs mer

Kontrollansvarig är ett begrepp som infördes i plan- och bygglagen 2011 och ersatte begreppet kvalitetsansvarig som fanns i den äldre plan- och bygglagen. Huvudregeln är att det ska finnas en eller flera kontrollansvariga vid utförande av åtgärder som kräver bygglov, rivningslov, marklov eller anmälan. Byggnadsnämnden ska i bygglovsbeslutet ange om det ska finnas någon kontrollansvarig och i så fall vem eller vilka som är kontrollansvariga.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

Referenser

Badrumsrenovering i Visby

Fullständig badrumsrenovering. uppbyggnad isolerat golv,brunn mm, tilläggsisolering av väggar,. målning och kakel/klinkers

 

Omdömen

avatar

Tack

via Målning av vardagsrum & hall, Visby

Snabb och bra jobb. Bra information innan.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd

via Målning inomhus, Romakloster

Noggrant och välgjort arbete. Pålitlig

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd !

via Målning inomhus, Tingstäde

Supernöjd! Skicklig målare ! Laserade ett gammalt fult furutak - blev kanonbra! Höll tider. Jättetrevlig & lätt att ha att göra med ! :-)

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga