DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Projektera Bygg och Badrum i Sundsvall AB

Om Projektera Bygg och Badrum i Sundsvall AB

  • Mikael Skillt

  • NACKSTAVÄGEN 30 A,853 52 Sundsvall

  • Medlem sedan 2021-03-25

Hos oss på Projektera Bygg & Badrum AB får du yrkesstolta hantverkare med lång erfarenhet av att arbeta både hemma hos privatpersoner och med större projekt tillsammans med våra samarbetspartners. Vi hjälper dig genom hela ditt byggprojekt eller renovering. Anlita oss för att renovera ditt badrum, kök eller hela din bostad! Vi kan erbjuda de flesta typer av byggtjänster för privatpersoner och företagskunder.

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

BAS-P och BAS-U logotyp

BAS-P och BAS-U

BAS-P och BAS-U logotyp

BAS-P och BAS-U

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Byggfelsförsäkring logotyp

Byggfelsförsäkring

Byggfelsförsäkring logotyp

Byggfelsförsäkring

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

Företagarna (företagarorganisation) logotyp

Företagarna (företagarorganisation)

Företagarna (företagarorganisation) logotyp

Företagarna (företagarorganisation)

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Områden

Berg
Bräcke
Härjedalen
Härnösand
Kramfors
Krokom
Ragunda
Sollefteå
Strömsund
Sundsvall
Timrå
Ånge
Åre
Örnsköldsvik
Östersund

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.