DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

PD ekonomi AB

Om PD ekonomi AB

  • Daniel

  • HORNSGATAN 15,118 46 Stockholm

  • Medlem sedan 2016-06-02

Välkommen till PD Ekonomitjänster!

PD Ekonomitjänster är ett svenskt entreprenörsdrivet och entreprenörsägt företag.
PD Ekonomitjänster försöker att i alla lägen utgå från det våra kunder sagt att de tycker är viktigast: enkelhet, tillgänglighet och effektivitet. Genom innovativa ekonomitjänster där fokus ligger på att skapa beslutsunderlag och ge professionell rådgivning gör vi kunderna framgångsrika. Siffrorna är ett medel i utvecklingen, inte ett mål i sig självt. En positiv utveckling sprider sig. I en omvärld med en tuff finansiell situation kan Sverige nu stoltsera med en rekordstark krona och att ha vänt ett svårt läge till att nu vara bäst i klassen. Det här är en utveckling som har åstadkommits genom enkla medel och ett skickligt kamratskap. Jag tror att den svenska framgången sprider sig även till det svenska näringslivet – något jag kan se från de resul­tat som PD Ekonomitjänsters kunder levererat. Kunderna har klarat nedgången och går nu från klarhet till klarhet.

Jag kan även konstatera att allt fler tar till sig de nya möjligheter som PD Ekonomitjänster skapat. Tiden är förbi då man låste in sig i egna komplicerade inhouse-lösningar. Nu vill företagen förenkla sin administration, få tid över att fokusera på det egna företagandet och köpa ekonomi­funktioner som tjänst.

Områden

Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Haninge
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nynäshamn
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Sundbyberg
Södertälje
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Vallentuna
Vaxholm
Värmdö
Österåker
+ 6 områden - 6 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.