Företagets logotyp

PM Entreprenad AB (Patrik Mesch Entreprenad AB)

Omdömen (0)

Kontaktperson

Patrik Mesch

  • Skånstorpsv 93, 61012 Hällestad
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

PM Entreprenad AB (Patrik Mesch Entreprenad AB) ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om PM Entreprenad AB (Patrik Mesch Entreprenad AB)

PM Entreprenad är ett traditionellt byggföretag som hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar. Vi åtar oss allt från grund till tak och är nischade mot nybyggnation, ombyggnation och totalentreprenader.

Vi tycker om att göra det smidigt för våra kunder. Du beställer ditt byggjobb hos oss. Vi håller ihop projektet och sköter kontakten med de hantverkare som behövs. Vi är transparenta så du hela tiden har insyn i vad som händer. Öppenhet och ärlighet är hedersord för oss.

När vi avslutat byggprojektet lämnar vi självklart ditt hem snyggt och städat. För så skulle vi själva vilja ha det när vi anlitat en hantverkare.

Välkommen med din förfrågan.
Vänliga hälsningar
Patrik

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Tunga lyft (certifikat)

Läs mer

För att bedöma risken med ett lyft måste man ta hänsyn både till bördans vikt och avståndet till bördan. Hur ofta lyften förekommer och hur länge lyftarbetet pågår under arbetsdagen är också faktorer att ta med i bedömningen. Som arbetsgivare tar vi ansvar för att vår personal har nödvändig förståelse, kompetens och verktyg för att minimera slitage på kroppen.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Nyproduktion villa

Nybyggnation av villa med gästbyggnad/carpor i lösvirke

 

Betongplatta till framtida stall

Här hjälpte vin en kund med en betongplatta till ett framtida stall.

 

Utbyggnad av radhus med en extra våning

Ägarna ville ha varsin arkitektritad, påbyggd övervåning på sina hus, som låg vägg i vägg. I handen fick vi en undermålig arkitektritning och en lika dålig bygglovsritning. Vi fick själva ta fram konstruktionen, göra bärighetsberäkningar och hitta kreativa lösningar på problem som uppstod. Sex månader senare stod påbyggnaderna klara plus en stor takterrass. Behöver vi säga att radhusägarna var mer än nöjda?

 

Omdömen

PM Entreprenad AB (Patrik Mesch Entreprenad AB) har inte fått något omdöme ännu.