N

Nya Engströms Express & Flyttservice Aktiebolag

Om Nya Engströms Express & Flyttservice Aktiebolag

  • Jan Isaksson

  • Besiktningsvägen 10,971 03 Luleå

  • Medlem sedan 2009-06-17

Bohagsflyttningar
Att byta bostad är alltid spännande, men det är även tungt och kan i vissa fall vara förenat med fara. Av den anledningen så finns vi till er hjälp. Vi har de resurser som krävs för att kunna flytta bohag och transportera dessa till den nya bostaden på ett säkert och tryggt vis. Det är bättre för er att istället lägga kraften på att planera och organisera ert nya hem.

Företagsflyttningar
Under de senaste åren har vi på Engströms Express genomfört omfattande företagsflyttningar. Företagsflyttningar är aldrig lätta att genomföra då dessa i regel sker samtidigt som verksamheten måste fortgå som vanligt. För att minimera störningarna så planeras och genomförs därför alltid företagsflyttningar i nära samarbete med kunden, och alltid vid lämpligast möjliga tidpunkt.

Ömtåligt gods
Vi föredrar att själva svara för packning av ömtåligt gods för att eliminera risken för skador vid transporten. Detta underlättar handläggningen av eventuell skadeersättning. Ibland är trots allt oturen framme och en skada kan inträffa trots fullgod packning och emballering. Vår policy är då att så snabbt som möjligt reglera skadan.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Områden

Arjeplog
Arvidsjaur
Boden
Gällivare
Haparanda
Jokkmokk
Kalix
Kiruna
Luleå
Pajala
Piteå
Älvsbyn
Överkalix
Övertorneå

Se fler områden

Dölj områden

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.