Företagets logotyp

NS Bygg & Entreprenad

Omdömen (0)

N

Niklas

  • TRÄDGÅRDSGATAN 6 LGH 1202, 85231 Sundsvall
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

NS Bygg & Entreprenad ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om NS Bygg & Entreprenad

Välkommen till oss på NS Bygg & Entreprenad,

Hos oss på NS Bygg & Entreprenad får du yrkesstolta hantverkare med lång erfarenhet av att arbeta både hemma hos privatpersoner och med större projekt tillsammans med våra samarbetspartners. Vi hjälper dig genom hela ditt byggprojekt eller renovering. Anlita oss för att renovera ditt badrum, kök eller hela din bostad! Vi kan erbjuda de flesta typer av byggtjänster för privatpersoner och företagskunder.

Med den stora variation av tjänster som vi erbjuder, är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss. Vi har mycket goda referenser och ställer alltid kunden i centrum.

Våra huvudsakliga yrken är Bygg så som badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, utbyggnationer, ombyggnad , nybyggnation , flytspackling/golvavjämning samt entreprenader.

Vårt ansvar
Vi känner ett ansvar för att hjälpa kunderna i deras val av lämplig planlösning, utrustning och kakel/klinkers. När kunden gjort sitt val är det vårt ansvar att utföra arbetet på ett professionellt sätt så att kunden alltid blir nöjd. Hos oss på NS Bygg & Entreprenad får du en kontaktperson som följer dig igenom hela projektet. När uppdraget är slutfört gör vi tillsammans med dig som kund alltid en slutbesiktning där vi går igenom arbetet och åtgärdar eventuella anmärkningar på plats. Det gör vi naturligtvis innan fakturan skickas ut.

Kvalitet
Vi garanterar kvalitet och yrkesstolthet genom arbetets alla faser. Slutresultatet ska vara vackert och tåligt, underliggande skikt hållbara och säkra och enligt bransch-standard. Vi arbetar effektivt och städar arbetsplatsen kontinuerligt för att minimera kundens olägenheter under byggtiden. Vår personal är utbildad och uppfyller bransch-kraven.

Trygghet
Trygghet är viktigt för kunden, men även för oss. Därför använder vi oss av de avtal, som Konsumentverket rekommenderar. Vi följer Konsumenttjänstlagen.

Vi utför alla arbeten enligt BKRs branschregler och försäkringsbolagens krav.
Vårt mål är att du ska uppnå ditt mål vad gäller din renovering,

Så tveka inte när du vill anlita en hantverkare, kontakta NS Bygg & Entreprenad för en gratis offert. !

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

UC Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 5 - Guldsigill Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Köksrenovering

En komplett köksrenovering från rivning av befintligt kök till planering och återuppbyggnad av nytt kök.

 

Reparation syll- och golvåsar

Fuktskadade syll- och golvåsar byttes ut

 

Påbyggnad av 2 altaner

Utbyggnad av 2 stycken altaner på uppdrag av grannar på bottenplan

 

Målning

Behandling av timrad stuga med Falu rödfärg original och Falu knut & foder

 

Omdömen

NS Bygg & Entreprenad har inte fått något omdöme ännu.