Företagets logotyp

Norrlandskustens Bygg AB

Omdömen (0)

N

Patrik Häggblad

  • Översjälavägen 29a, 89431 Själevad
  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Norrlandskustens Bygg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Norrlandskustens Bygg AB

Vi på Norrlandskustens Bygg AB utför det mesta inom bygg och vänder oss både till försäkringsbolag, företag och privatpersoner.

Nöjda kunder, det är vårt motto!

Inget projekt är för litet, oavsett om ni behöver hjälp med att reparera ett trasigt staket eller bygga ett garage garanterar vi 100% fokus på just er.

Vi skriver alltid kontrakt där det tydligt framgår vad som ska göras, när det ska göras och vad det kostar.

Vi håller vad vi lovar, alltså ni behöver inte vara rädda att det kommer en byggställning runt huset i april och att det inte kommer snickare först i augusti.

Vi anpassar oss efter era önskemål, det är helt okey från vår sida om ni vill tex göra en del av jobbet själva.

Självklart så hjälper vi till hela vägen, från konsultation, bygglov, ROT-avdrag till nyckelfärdigt bygge.

Då vi äger de mesta maskiner som behövs vid ett bygge och inte åker dom snyggaste firmabilarna kan vi ge er ett mycket bra pris på ert projekt.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

SBR

Läs mer

SBR Byggingenjörerna är en ideell yrkesorganisation för ingenjörer inom bygg- och fastighetsbranschen. SBR:s syfte är att utveckla medlemmarnas yrkeskunnande samt värna om ansvarskänsla och kvalitet i yrkesutövningen.

Referenser

Altantrapp

 

Omdömen

Norrlandskustens Bygg AB har inte fått något omdöme ännu.