Företagets logotyp

Norra Dals Brunnsborrning Aktiebolag

Omdömen (0)

N

Roy Karlsson

  • Nolby 350, 66891 Ed
  • Medlem på Dorunner sedan: 2015
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Norra Dals Brunnsborrning Aktiebolag ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Norra Dals Brunnsborrning Aktiebolag

Välkommen till Norra Dals Brunnsborrning!

Vi har varit verksamma sedan 1980 och levererar helhetslösningar till både företag och privatpersoner när det gäller energi- och vattenborrning. Vi utför också specialuppdrag som borrning av vajerstag, borrning för provtagning samt grundsäkringsjobb som pålning för husbyggen.

När du väljer oss får du allt från en och samma leverantör. Konsultation, kostnadskalkyl, borrning och installation av rör, värmepump eller vattenpump. En komplett men framförallt smidig och enkel lösning för dig som kund!

Förutom energiborrning och vattenborrning utför vi även styrd borrning för exempelvis fiber, tele, el och VA.

Vi utgår från Dals-Ed och arbetar i första hand i Dalsland, Bohuslän, Värmland och Norge. Företaget är certifierade brunnsborrare enligt Sitac och medlem i SKVP. Vi är återförsäljare för IVT värmepumpar sedan 1990-talet.

Varmt välkommen till en komplett energiborrare!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

Läs mer

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen (SKVP) är branschorganisationen som samlar tillverkare, importörer, installatörer, samt serviceföretag inom frys-, kyl- och värmepumpbranschen. Svenska Kyl & Värmepumpföreningen ska initiera och genomföra aktiviteter som skapar lönsamhet i medlemsföretagen samt bidrar till att utveckla företagens marknad inom kyla, värme, energi och miljö.

Omdömen

Norra Dals Brunnsborrning Aktiebolag har inte fått något omdöme ännu.