Företagets logotyp

Next Revision i Gävle AB

Omdömen (0)

N

Andreas Stefansson

  • Ingenjörsgatan 18, 80293 GÄVLE
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Next Revision i Gävle AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Next Revision i Gävle AB

Next är en ung och modern revisions- och redovisningsbyrå från Gävle som fokuserar på enkla och effektiva lösningar med tillgänglighet och personlig kontakt i fokus. Hos oss kopplas du till en eller flera dedikerade rådgivare och slussas inte runt mellan olika kontaktpersoner. Våra smarta webblösningar medför att vi kan erbjuda våra tjänster över hela Sverige. Våra kunder är framförallt i Gävle där vi har vårt huvudkontor, i Stockholm där vi har ett satellitkontor som vi bemannar vid behov, samt i Gästrikland och Dalarna. Vårt kontor i Gävle ligger strategiskt beläget nära E4 & E16.

Next är ett samarbete mellan Next Revision i Gävle AB som grundats av Auktoriserade revisorn Andreas Stefansson, och MA Affärspartner AB som grundats av Auktoriserade redovisningskonsulten Malin Göthe.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Auktoriserad Redovisningskonsult

Läs mer

SRF Konsulterna är en branschorganisation för redovisningskonsulter och lönekonsulter som utfärdar certifikatet "Auktoriserad Redovisningskonsult" som en kvalitetsstämpel efter man uppfyllt deras krav.

Omdömen

Next Revision i Gävle AB har inte fått något omdöme ännu.