Företagets logotyp

NCO konsult och montage AB

Omdömen (1)

N

Niklas Olsson

  • STARBOVÄGEN 220, 77192 Ludvika
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

NCO konsult och montage AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om NCO konsult och montage AB

Dalamarkskruv.se drivs av företaget NCO konsult och montage AB i Ludvika. Ett litet företag vars mål är att göra det lilla extra och där varje kund är lika viktig, liten som stor. Vi är specialiserade på Altaner, markskruv samt tak och fasad renoveringar

Värderingar som noggrann, ärlig och punktlig speglar verksamheten samt att vi jobbar lokalt gör det viktigt att varje kund är nöjd och varmt rekommenderar oss vidare. När du väljer att anlita Dalamarkskruv så ska det kännas tryggt från start till mål.

Med lång erfarenhet inom tak- och byggsektorn så kan vi ge dig ett heltäckande koncept. Vi arbetar efter arbetsmiljöverkets krav på säkerhet och är certifierade för att bygga och beträda byggställning upp till 9 meter. Ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar och innehar F-skatt sedel.

Du läser mer om oss på www.dalamarkskruv.se samt följer våra senaste byggprojekt på vår Facebooksida "Dalamarkskruv".

Med Vänlig Hälsning

Niklas Olsson

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Omdömen

avatar

Nöjd!

via Plåtslagare, Borlänge

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga