M

M&S allservice

Omdömen (2)

M

Emma & Sanna

  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

M&S allservice ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om M&S allservice

När du/ni beställer professionell flyttstädning av oss, kan du/ni vara säker på att slippa allt tråkigt och tidsödande arbete och i ställe lägga fokus på det nya boendet. Överlämna arbetet till oss för att få det bästa möjliga resultat.

Vårat  flyttstädnings pris är fast och inkluderar såväl fönsterputs som hela 14 dagars garanti. Vi städar efter mäklarsamfundets riktlinjer och våran personal är utbildad och har många års erfarenhet. Vi har med oss allt material som behövs och brukar alltid försöka vara så anpassningsbara vi kan för speciella önskemål.
Priset på flyttstädningen gäller förutsatt att bostaden är tömd.
Garantin gäller från och med städdatumet och i så länge som 14 dagar efter vilket gör att du kan känna dig trygg med att anlita oss.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Yrkestrafiktillstånd

Läs mer

Bara den som har yrkestrafiktillstånd får bedriva yrkesmässig trafik. Transportstyrelsen är tillståndsmyndighet och prövar om du är lämplig att få ett trafiktillstånd och driva trafikföretag.

certifikatlogo

Tunga lyft (certifikat)

Läs mer

För att bedöma risken med ett lyft måste man ta hänsyn både till bördans vikt och avståndet till bördan. Hur ofta lyften förekommer och hur länge lyftarbetet pågår under arbetsdagen är också faktorer att ta med i bedömningen. Som arbetsgivare tar vi ansvar för att vår personal har nödvändig förståelse, kompetens och verktyg för att minimera slitage på kroppen.

Referenser

Flyttstädning

vi utförde en flyttstädning i nyköping och kunden var jätte nöjd med våra städning

 

Omdömen

avatar

Utför arbete

Du får det som är bestämt och vid en flytt är det viktigt att alla saker hamnar på rätt plats och i rätt tid

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga