Företagets logotyp

Metodmåleri i Jönköping/Nässjö AB

Omdömen (6)

M

Dennis Jirbäck

 • Medlem på Dorunner sedan: 2018
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Metodmåleri i Jönköping/Nässjö AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Metodmåleri i Jönköping/Nässjö AB

Vi vill vara ett nytänkande måleriföretag som ligger i framkant med utveckling, arbetsmetoder och utrustning. Vi arbetar med både stora och små projekt på entreprenad och måleriservice.

Vårt mål är att utföra professionella målningsarbeten, och med bra samarbete mellan entreprenör och beställare finna effektiva lösningar och arbetsmetoder som gynnar både personal och kunder.

Vi erbjuder kundanpassade helhetslösningar för alla typer av målningsarbeten som in- och utvändig målning, målning av snickerier, vävning, tapetsering och designidéer av olika former. Metodmåleri riktar sig till både privatkunder, företagskunder och bostadsrättsföreningar. Vi är etablerade i Jönköping & Nässjö.

Vår personal är utbildad och har certifikat i VT, VA målning samt Epoxy och härdplaster. Vi utför arbeten på entreprenad och måleriservice.

För Metodmåleri är det viktigt att hålla hög kvalitet på sina utförda arbeten, utrustning och material.
Vi tar ansvar för kvalitén, från det första till det sista penseldraget. i små och stora måleriprojekt.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Måleribranschens våtrumskontroll

Läs mer

Måleribranschens våtrumskontroll, MVK, är ett samarbete mellan Sveriges Färgproducenter, Sveff, och Måleriföretagen i Sverige med syftet att leverera högkvalitativa våtrumslösningar.

certifikatlogo

Auktoriserad Rostskyddsmålare

Läs mer

För att säkerställa att god kunskap finns inom rostskyddsområdet finns Auktorisation för Rostskyddsmålning. Auktorisationen är en branschförening som verkar genom att bibehålla höga kompetenskrav på utförare.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti Måleriföretagen

Läs mer

Garantin är en tydlig manifestation från Måleriföretagens sida som syftar till att ge kunderna trygghet och att understryka medlemsföretagens höga kvalitet.

certifikatlogo

Måleriföretagen

Läs mer

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Omdömen

avatar
via Målning inomhus, Jönköping

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Tapetsering och målning, Huskvarna

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Spackling & målning, Jönköping

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Kvalitet

via Målning inomhus, Nässjö

Flera småfel ger slarvgt intryck. Dåligt täckt medför färgstänk på fönster o foder. Likaså med spackel

Svar från Metodmåleri i Jönköping/Nässjö AB

Hej, I din förfrågan står det målning av nybyggd stuga. Då sitter normalt inte foder, lister mm på plats innan vi skall spackla, sätta väv, och måla. Också synd att du inte hörde av dig, så vi kunde komma och ta bort färgstänken och rätta till småfelen.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Måleri och tapetsering.

via Målning & tapetsering, Jönköping

Är väldigt nöjd med hur arbetet utfördes, bra och trevlig personal och bra service. Kan verkligen rekomendera Metodmåleri.Ett speciellt tack till Malin som utförde arbetet.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga