DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Kabelentreprenad i Skaraborg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-04-19

Om Kabelentreprenad i Skaraborg AB

  • Krister Andersson

  • Kometvägen 1,137 54 TUNGELSTA

  • Medlem sedan 2017-11-28

Vi är ett familjeföretag med 28 år i åkeri , mark och anläggningsarbeten.Vårat mål är att leverera och utföra våra uppdrag med bästa möjliga kvalité.Kundens önskemål och behov individsanpassas och vi arbetar med en helhetslösninginför er husleverans.
Sammarbetar med flera leverantörer av husgrunder för att kunna erbjuda den bästa lösningen förför kunden och kundens specifika önskemål och förutsättningar.Arbetar även med småskaliga avloppsanläggningar , är certifierade enligt Bagas utbildningsprogram.Men arbetar med fler fabrikat för att uppnå bäst avloppslösning efter förutsättningar på plats.

Vad andra säger 4.7/5

Grävare, Västerhaninge

  • Service

  • Kvalitet

  • Pris

A

Anonym

2020-03-01

Verifierad användare

0

Finns inga reviews

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

FORA logotyp

FORA

FORA logotyp

FORA

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

ID06 logotyp

ID06

ID06 logotyp

ID06

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Lyftkort (operatörsutbildning kranfordon) logotyp

Lyftkort (operatörsutbildning kranfordon)

Lyftkort (operatörsutbildning kranfordon) logotyp

Lyftkort (operatörsutbildning kranfordon)

Det finns olika sätt att utbilda sig. Typiskt har individen som innehar operatörsutbildningen gått en teoretisk och praktisk grundutbildning hos en utbildningsgivare som är godkänd av Byggnadsindustrins yrkesnämnd (BYN) eller Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA).

Yrkestrafiktillstånd logotyp

Yrkestrafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd logotyp

Yrkestrafiktillstånd

Bara den som har yrkestrafiktillstånd får bedriva yrkesmässig trafik. Transportstyrelsen är tillståndsmyndighet och prövar om du är lämplig att få ett trafiktillstånd och driva trafikföretag.

Områden

Degerfors
Falköping
Gullspång
Götene
Habo
Hjo
Karlsborg
Laxå
Lekeberg
Lidköping
Mariestad
Skara
Skövde
Tibro
Tidaholm
Töreboda
Vara

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.