Företagets logotyp

Mannes Skogsvård

Omdömen (1)

Kontaktperson

Manne

  • BÄCKSÄTERSVÄGEN 8, 81540 Tierp
  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Mannes Skogsvård ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Mannes Skogsvård

Hej!

Välkommen till Mannes Skogsvård!

Vi arbetar med skogsröjning och vissa trädgårdsjobb, utför även vissa transporter och betong håltagning, bilning, rivning, sanering samt snöröjning. Vi har en bred kompetens så vi kan hjälpa er med det mesta!

Hör gärna av er om ni har några frågor, ser fram emot ert samtal.
Med vänlig hälsning
Manne

Mannes Skogsvård

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Omdömen

avatar
via Trädgårdsskötsel i Gävle

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga