DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Måleritjänst i syd AB

Om Måleritjänst i syd AB

  • Håkan Arvidsson

  • Singelgatan 12,212 28 Malmö

  • Medlem sedan 2016-04-07

Välkommen till Måleritjänst i Syd!


Måleritjänst i Syd startades vintern 2010 och idag består vi av 22 glada målare. Vi utför det mesta inom måleri vid till exempel renoveringar, nybyggnad och servicearbeten. Utöver det har vi även stor erfarenhet av måleriarbete och återställning efter brand och vattenskador. Våra kunder är både privatpersoner och företag, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar.

Vi är verksamma och utför uppdrag över hela Skåne och våra kontor finns i Malmö, Helsingborg, Ystad, Kristianstad och Simrishamn. Vårt fokus är alltid att ta fram en lösning för alla era önskemål, att leverera högsta service och kvalité och därmed hjälpa våra kunder hela vägen till ett riktigt bra resultat. Vi lämnar full garanti på alla måleriarbeten, välkommen att kontakta oss!

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

ID06 logotyp

ID06

ID06 logotyp

ID06

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Måleriföretagen logotyp

Måleriföretagen

Måleriföretagen logotyp

Måleriföretagen

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

Områden

Helsingborg
Lund
Malmö
Staffanstorp
Svedala
Vellinge

Se fler områden

Dölj områden

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.