Måleribyrån Dalarna

Om Måleribyrån Dalarna

  • Tommy Olsson

  • Verkstadsgatan 7,783 31 SÄTER

  • Medlem sedan 2017-04-27

Måleribyrån är ett mindre måleriföretag med lång erfarenhet och kunnighet i måleribranschen. Vi har en hög ambitionsnivå och vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd med det arbete vi utför och att vi uppfyller dina förväntningar.

Vi jobbar med fasta priser så långt det är möjligt och ser till att vi är överens om vad som ska utföras innan arbetet startas upp. Vi utför alla typer av måleriprojekt och hjälper gärna till med att lägga upp hållbara behandlingar och ger stöd i material och färgsättningsfrågor

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

ID06 logotyp

ID06

ID06 logotyp

ID06

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Områden

Avesta
Borlänge
Falun
Gagnef
Hedemora
Leksand
Ludvika
Malung-Sälen
Mora
Orsa
Rättvik
Smedjebacken
Säter
Vansbro
Älvdalen

Se fler områden

Dölj områden

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.