DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Luftmiljöbutiken i Stockholm AB

Om Luftmiljöbutiken i Stockholm AB

  • Felix

  • Birger Jarlsgatan 83,104 32 Stockholm

  • Medlem sedan 2016-11-03

Expert på värmepumpar och luftkonditionering
Luftmiljöbutiken etablerades 1994. Sedan dess har vi hjälpt företag, kontor, butiker, bostadsrätts-föreningar och hushåll i hela Mälardalen att spara energi och få en skönare inomhusmiljö med ren luft och rätt temperatur året runt. Vi på Luftmiljöbutiken är stolta över att kunna erbjuda marknadens bästa produkter för värme, kyla och bättre luftmiljö. Hos oss hittar du alla de etablerade leverantörerna: Bosch, CTC, Daikin, Mitsubishi, Panasonic och Samsung värmepumpar och luftkonditionering.

Sedan 2003 har vi jobbat tillsammans med Daikin och har idag ett nära samarbete med dem som återförsäljare i Stockholms län och servicepartner. Daikin står för en ledande utveckling och högsta kvalitet vilket ligger helt i linje med vad vi vill leverera till våra kunder.

Vår kunskap bjuder vi på
Du har säkert redan märkt att det finns en rad olika produkter och märken att välja mellan. Svårigheten är ofta att välja och dimensionera anläggningen på rätt sätt. Eftersom vi har arbetat med installation sedan 1994 har vi lärt oss vad som krävs för att en installation ska bli bra och ge rätt effekt - både på termometern och i plånboken. Den kunskapen bjuder vi gärna på. Vi ger dig gärna praktiska råd och tips för att du ska få maximal effekt och energibesparing. En del information hittar du här på webbplatsen, resten får du genom att ringa eller besöka oss i våra butiker.

Vi är ett certifierat kylföretag med certifierade kyltekniker
Luftmiljöbutiken är av Incert certifierat kylföretag och all våran service-personal är person-certifierade kyltekniker Klass 1, vilket är ett lagstadgat krav för att kunna installera och serva värmepumpar och luftkonditionering.

Certifikat & intyg

INCERT kyl logotyp

INCERT kyl

INCERT kyl logotyp

INCERT kyl

Installations Certifiering i Stockholm AB (INCERT) utfärdar certifikat till företag som jobbar med köldmedier. (så som kylar och värmepumpar)

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen logotyp

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen logotyp

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen (SKVP) är branschorganisationen som samlar tillverkare, importörer, installatörer, samt serviceföretag inom frys-, kyl- och värmepumpbranschen. Svenska Kyl & Värmepumpföreningen ska initiera och genomföra aktiviteter som skapar lönsamhet i medlemsföretagen samt bidrar till att utveckla företagens marknad inom kyla, värme, energi och miljö.

Områden

Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Haninge
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nynäshamn
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Sundbyberg
Södertälje
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Vallentuna
Vaxholm
Värmdö
Österåker
+ 6 områden - 6 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.