Företagets logotyp

LUCYMEDIA AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Elliott Rodriguez

  • Sandelsgatan 16, 115 34 Stockholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2015
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

LUCYMEDIA AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om LUCYMEDIA AB

Vi är ett engagerat team av webbutvecklare, designers, marknadsförare och promoters. Vi är specialiserade på att kombinera vår kunskap för att komma med de mest lämpade lösningen för våra kunder, inom en prisklass som passar dem.

Vi kan hjälpa dig att komma igång och integrera din redan existerande hemsida med olika typer av viral-marknadsföring verktyg, även om det dags göra hemsidan mobilanpassad (Responsive), påminner alltid kunder att ca: 60% av sina kunder kommer via mobila enheter.

WEBBDESIGN SPEGLAR DITT FÖRETAG ONLINE

Något vi strävar efter är alltid vara Kundorienterade med alla våra uppdrag, detta för vi vill anstränga oss att hitta just dina behov för din verksamhet.

Det kräver angermang för att producera Webbdesign som ska implementeras in till din webbplats, som kommer därefter att spegla din verksamhet online på nätet. Självklart ska alla våra kunder genomgå undervisning hur dem därefter ska hantera deras nya hemsida. Vi håller kontakten efter lanseringar och gör återkopplingar, för kunna leverera support eller andra tjänster som kunden skulle behöva för driva din verksamhet online.
Läs mer om våra olika Webbpaket eller andra tjänster som vi erbjuder både företag och föreningar.

Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Konsultansvarsförsäkring

Läs mer

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

Referenser

ISTL - Innerstadstandläkarna

Ny fräsch design för en modern tandläkarklinik, bygg med CMS plattformen Wordpress. Anpassad enligt behov och krav från kunden, samt mobilanpassad enligt dagens standard. http://www.istl.se/

 

E-handel - Sunspot Store

En köpkraftig design, lockar stor klick-barhet redan på startsidan. Design inspirerad från företagets grafiskaprofil, känsla av dem produkter som säljs, egna designade icon-knappar för gruppering. Här skapades ett passande design skal som överlappar CMS Textalk som sajten är bygg på. http://www.sunspotstore.se/

 

Sailor Inn Dalarö - Restaurang

En mångsidig sajt för en restaurang som med både mat & dryck, events och andra aktiviteter som ska kommuniseras ut. Även ett bordsbokningssystem finns inom sajten, för lättare hantera belastning av bokningar per telefon. Sajten är bygg med CMS Wordpress, och därefter egen anpassad design samt innehålls layout. http://www.sailorsdalaro.se/

 

Omdömen

LUCYMEDIA AB har inte fått något omdöme ännu.