Företagets logotyp

LB Städ & Golvvård

Omdömen (0)

L

Lena Bergman

  • Östervägen 14, 806 43 Gävle
  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

LB Städ & Golvvård ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om LB Städ & Golvvård

Vårt motto: Våra Kunder Är Nöjda Kunder!

Vi är ett litet företag som startade i september 2003. Vi firar alltså 10 års jubileum i år!

Vår personal är noggrann i sitt arbete och har hög arbetsmoral. Vi gör det där "lilla extra", som att puffa kuddarna i soffan, lägga filten snyggt och ställa skorna i ordning i gallen. Att lyfta på saker när man dammar är för oss naturligt.
Vi skäms inte för att kalla det vi gör för husmorsstädning =))

Alla inom företaget har sekretess om våra kunder, så ni kan lugnt lämna larmkoder och annan känslig information till oss.

Idag är vi fem anställda som var och en ansvarar för sina områden. På så vis vet alltid kunden vem som kommer varje vecka. Det underlättar kommunikationen oss emellan.

Företaget har F- skattsedel och tecknad ansvarsförsäkring.

Enligt kreditbolaget Soliditet har vi den högsta rankingen AA ang välskött ekonomi och är det enda städföretaget i Gävle som fått den rankingen genomgående i alla år!
Det är vi stolta över!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Omdömen

LB Städ & Golvvård har inte fått något omdöme ännu.