Lövås Hantverk AB

Om Lövås Hantverk AB

  • Daniel Jonsson

  • Lövås Mellan,661 92 Säffle

  • Medlem sedan 2012-08-14

Vi är ett familjeföretag som i huvudsak jobbar med måleri, kakel och mattläggning. Företaget grundades 2008 och vi har sammanlagt 55 års erfarenhet av professionellt hantverksarbete. Tack vare nära samarbete med andra kunniga hantverkare och leverantörer kan vi enkelt fylla på med mer kompetens när det behövs.
Vårt mål är att du som kund, stor eller liten, ska bli nöjd och kunna känna dig trygg. För att nå det målet lägger vi stor vikt redan vid första mötet, då vi är intresserade av att höra dina önskemål, funderingar och drömmar. Vi tycker det är viktigt med en välformulerad och detaljrik offert för att samarbetet mellan dig som kund och oss som hantverkare ska fungera bra.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Byggkeramikrådet logotyp

Byggkeramikrådet

Byggkeramikrådet logotyp

Byggkeramikrådet

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Områden

Forshaga
Grums
Hammarö
Karlstad
Kil
Säffle

Se fler områden

Dölj områden

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.