Företagets logotyp

Kåges Montage AB

Omdömen (1)

K

Karl-Gustav Johansson

  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Kåges Montage AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Kåges Montage AB

Vi utför arbeten inom VS, inst av värmesystem: värmepumpar, solfångare, vedanläggning med ackumulatortank. Solceller för elproducering

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

Läs mer

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen (SKVP) är branschorganisationen som samlar tillverkare, importörer, installatörer, samt serviceföretag inom frys-, kyl- och värmepumpbranschen. Svenska Kyl & Värmepumpföreningen ska initiera och genomföra aktiviteter som skapar lönsamhet i medlemsföretagen samt bidrar till att utveckla företagens marknad inom kyla, värme, energi och miljö.

Referenser

Värmeanläggning

Kombinerad värmeanläggning med värmepump och solfångare.

Omdömen

avatar

Ej upphandlat fortfarande

via Rörmokare (BRF), Skyttorp

ej klart med upphandlingen

Svar från Kåges Montage AB

Hej ! hoppas vårt förslag till er anses som relevant och jag ser fram emot att höra från er. Kåges Montage

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga