Företagets logotyp

Sundbybergs Juristbyrå - en del av Jurema AB

Omdömen (0)

S

Magnus Jönsson

  • Hallonbergsplan 5-7, 174 52 Sundbyberg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2015
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Sundbybergs Juristbyrå - en del av Jurema AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Sundbybergs Juristbyrå - en del av Jurema AB

Juristbyrån startade i början av 2011 i Duvbo i Sundbyberg. För närvarande bedriver företaget sin verksamhet från Hallonbergen centrum på tredje våningen ovanför tunnelbanan. Juristbyrån arbetar inom de rättsområden som vanligen förekommer där privatpersoner företräds – arbetsrätt, personskador, familjerätt, utlänningsrätt och hyresrätt. Företaget har med sina 7 jurister en stor samlad kunskap inom flera områden. Du kan vända dig till oss om du har frågor kring uppehållstillstånd i Sverige. Vi kan hjälpa dig om du behöver juridisk hjälp rörande vårdnad, boende eller umgänge med barn eller om du blivit misstänkt för en enklare brott om du inte har rätt till offentlig försvarare.

Vi har för närvarande möjlighet att hjälpa till på engelska, ryska, grekiska, arabiska, serbiska och lettiska.

Vi företräder klienter på alla orter i Sverige, du kan läsa mer under våra rättsområden. Enklare juridisk rådgivning kan lämnas utan kostnad per telefon. Det kostar inget att komma till oss och prata en stund. Tänk på att dina kostnader till stor del kan täckas genom rättshjälp eller rättsskyddet i hemförsäkringen.

Läs mer om oss på
www.sundbybergsjuristbyra.se

Omdömen

Sundbybergs Juristbyrå - en del av Jurema AB har inte fått något omdöme ännu.