DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Jmy Måleri & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-07-19

Om Jmy Måleri & Fastighetsservice Ab

  • Jimmy Abrahamsson

  • Bäckavägen 2-11,235 93 Vellinge

  • Medlem sedan 2024-01-02

Här på Jmy Måleri & Fastighetsservice Ab är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av målartjänster av högsta kvalitet. Med många års erfarenhet inom branschen har vi den kompetens och kunskap som krävs för att möta även de mest krävande uppdragen, oavsett om det gäller invändig eller utvändig målning.

Vårt team av skickliga målare är redo att hjälpa dig med allt från att fräscha upp ditt hem eller din lägenhet till att ge ditt hus en helt ny look. Vi förstår att det kan kännas överväldigande att ta sig an ett större målningsprojekt på egen hand, och det är här vi kommer in i bilden. Låt oss ta hand om allt från planering till genomförande, så att du kan slappna av och njuta av resultatet.

Förutom våra tjänster till privatpersoner är vi på Jmy Måleri & Fastighetsservice Ab även stolta över att vara en pålitlig partner för företag, organisationer och bostadsrättsföreningar. Vi sätter alltid kvalitet och kundnöjdhet i första rummet, och våra konkurrenskraftiga priser gör att vi kan erbjuda våra tjänster till ett överkomligt pris utan att kompromissa med resultatet.

Hos oss får du tillgång till en målarfirma som verkligen bryr sig om sitt hantverk och sina kunder. Vi är övertygade om att vår kombination av erfarenhet, kunskap och engagemang gör oss till det självklara valet för alla dina måleribehov. Tveka inte att kontakta oss för att boka in ett möte eller få ett kostnadsfritt prisförslag.

Vad andra säger 5/5

Målning inomhus 104 kvm, Sjöbo

  • Service

  • Kvalitet

  • Pris

L

Lars

2024-02-07

Verifierad användare

0

Finns inga reviews

Certifikat & intyg

ID06 logotyp

ID06

ID06 logotyp

ID06

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Områden

Bjuv
Bromölla
Burlöv
Båstad
Eslöv
Helsingborg
Hässleholm
Höganäs
Hörby
Höör
Klippan
Kristianstad
Kävlinge
Landskrona
Lomma
Lund
Malmö
Osby
Perstorp
Simrishamn
Sjöbo
Skurup
Staffanstorp
Svalöv
Svedala
Tomelilla
Trelleborg
Vellinge
Ystad
Åstorp
Ängelholm
Örkelljunga
Östra Göinge
+ 13 områden - 13 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.