Företagets logotyp

Järfälla Redovisning AB

Omdömen (0)

J

Jeanette Lidman

  • SYRENVÄGEN 2 A, 17674 Järfälla
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Järfälla Redovisning AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Järfälla Redovisning AB

Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå som tillsammans arbetar med dig för att du ska uppnå dina mål och visioner i ditt företagande, idag och för framtiden.

Har du en proaktiv redovisningskonsult idag?

Om inte, våga byta till en som ser dig som en samarbetspartner och inte bara en kund i mängden.

Byrån arbetar både digitalt och i pappersform, det viktiga är inte hur papper kommer in utan att de bokförs och hanteras på rätt sätt enligt bokföringslagen.

Vi tror på kundrelationer som är personliga!


Järfälla Redovisning AB lägger stort fokus på att ha ett aktivt samarbete med sina kunder. Det är viktigt att du som kund känner dig trygg i att lämna den ekonomiska förvaltningen i våra händer. Vi ska alltid arbeta proaktivt och ge den rådgivning som företaget har behov utav. Byrån är ansluten till SRF Konsulterna och arbetar enligt rekommendationerna REX. Vi sätter ett högt krav på kvalité för genomförandet av våra uppdrag.

Vi arbetar som en naturlig rådgivare för att hjälpa företaget med både lönsamhet och affärer. Med god insyn i företagets ekonomi kan en ekonomisk analys visa de viktiga nyckeltal som påverkar företagets utveckling positivt eller negativt.

Byrån ska alltid prioritera kvalité framför kvantitet, därför kommer vi tillsammans ha ett ömsesidigt intresse för ditt företagandes mål & visioner. För oss är det självklart att vi växer tillsammans!

Visste du att vem som helst kan idag starta redovisningsbyrå och ta in uppdrag från företag? Det innebär att vi i Sverige har både seriösa och oseriösa redovisningskonsulter på marknaden. Hur ska du då veta vilken som tillhör de bästa? Vem ska du anförtro uppdraget att sköta ditt företags ekonomi?


Vi vet att det är svårt att hitta redovisningskonsulter därför har vi valt att lägga fokus på att vara en mindre byrå med rätt kompetens för uppdragen!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Auktoriserad Redovisningskonsult

Läs mer

SRF Konsulterna är en branschorganisation för redovisningskonsulter och lönekonsulter som utfärdar certifikatet "Auktoriserad Redovisningskonsult" som en kvalitetsstämpel efter man uppfyllt deras krav.

Omdömen

Järfälla Redovisning AB har inte fått något omdöme ännu.