DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt
H

Hus & Hem I Syd Ab

Om Hus & Hem I Syd Ab

  • Hus & Hem i Syd AB

  • C/O Stojanovic, Elisetorpsvägen 9 D,232 33 Arlöv

  • Medlem sedan 2023-12-08

Hus & Hem I Syd Ab är ett bolag som har specialiserat sig på att hjälpa kunder med alla typer av bygg- och renoveringsprojekt i Malmöområdet. Vårt team består av skickliga hantverkare med gedigen erfarenhet inom en rad olika områden, såsom badrumsrenoveringar, måleriarbeten, tapetsering, köksinstallationer, golvläggning, snickeriarbeten, putsning och VVS.

Vår målsättning är att förverkliga våra kunders drömmar och visioner, oavsett om det handlar om att skapa ett helt nytt badrum, fräscha upp väggarna med nya färger och tapeter eller installera ett modernt och funktionellt kök. Vi på Hus & Hem I Syd Ab är stolta över vårt arbete och strävar alltid efter att leverera resultat av högsta kvalitet.

För oss är det viktigt att bygga starka och långvariga relationer med våra kunder. Därför lägger vi stor vikt vid att erbjuda en pålitlig och professionell service från början till slut. Våra kunder ska alltid känna sig trygga med att anlita oss och veta att vi gör vårt yttersta för att överträffa deras förväntningar.

Om du har ett bygg- eller renoveringsprojekt på gång, tveka inte att kontakta Hus & Hem I Syd Ab. Vi ser fram emot att få diskutera dina idéer och önskemål samt att hjälpa dig att skapa ditt drömhem. Låt oss göra verklighet av dina visioner tillsammans!

Verksamma inom

Se fler kategorier

Dölj kategorier

Områden

Bjuv
Bromölla
Burlöv
Båstad
Eslöv
Helsingborg
Hässleholm
Höganäs
Hörby
Höör
Klippan
Kristianstad
Kävlinge
Landskrona
Lomma
Lund
Malmö
Osby
Perstorp
Simrishamn
Sjöbo
Skurup
Staffanstorp
Svalöv
Svedala
Tomelilla
Trelleborg
Vellinge
Ystad
Åstorp
Ängelholm
Örkelljunga
Östra Göinge
+ 13 områden - 13 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.