Företagets logotyp

HI Golv & Kakel

Omdömen (0)

H

Henric Idehäll

  • Medlem på Dorunner sedan: 2013
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

HI Golv & Kakel ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om HI Golv & Kakel

Vi monterar byggkeramik (kakel, klinker och mosaik) Sten (granit, marmor och kalksten). Även Betongplattor så som Marrakech och cementmosaik.
Samt flytspackling och EPS gjutning.


BBV (Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum) innefattar bl.a. regler kring underlag, tester, godkännande och kontroll av tätskiktskonstruktioner, utbildning av och utställande av behörighet för professionella plattsättningsentreprenörer.

Det är den svenska marknadens branschorganisation Byggkeramikrådet som administrerar BBV. De informerar, utbildar och utfärdar behörighet enligt BBV. För mer information kring BBV hänvisar vi er till Byggkeramikrådet.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Omdömen

HI Golv & Kakel har inte fått något omdöme ännu.