Företagets logotyp

Helio Solutions AB

Omdömen (4)

H

Hallerdt, Sven Martin

 • Box 2029, 22002 Lund
 • Medlem på Dorunner sedan: 2016
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Helio Solutions AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Helio Solutions AB

Helio Solutions AB är medlem i EIO, elinstallatörernas branschorganisation. Vår behöriga elektriker utför alla sorters elinstallationer och har stor erfarenhet av solcells- och värmepumpsinstallationer. Vi är baserade i Lund och utför installationer av hög kvalitet i hela södra Skåne.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

EIO

Läs mer

Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

Omdömen

avatar

Super

via Elinstallationer, Höör

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Katastrof ! skrev ett omdöme efter jobbet och detta bör läggas till.

Jobbet utfördes 2017-07-03 byte av en armatur och installation av en utomhus uttag. Urkoppling av en altanlampa i en vippströmbrytare och när jag skulle sätta på tv:n fanns ingen ström kvar på den kontakten och frysen stod. Ringde och han fick komma tillbaka och lägga tillbaka kapen som förser kontakten i väggen med ström. Och så flyttade han en utomhus temperaturgivare och döm om min förvåning när min panna signalerade fel 2017-08-12 och fick ta ut Lassessons El och han konstaterade då att kabeln i utomhusgivaren inte satt fast utan den låg lös. När den sattes fast släcktes lampan på pannan. Så jag vill varna för denna företagare kan ställa till med mer skada än nytta. VARNING ,VARNING. Trots att han har alla el certifieringar på sin hemsida var det en katastrof.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Elinstallationer, Lund

Han var grundlig (förutom misstaget nedan), jobbade långsamt men tog betalt för den tid det borde tagit, vilket var bra. Trevlig och vettig. Kändes ärlig! Fast pris uppgjort innan. Min enda negativa synpunkt - och den är viktig - han kollade inte innan hur många Ampere huset hade som max (3×16A) och det innebär att den trefaskontakt som instalerades för att ladda bilen inte alltid fungerar. Jag kan inte ladda bilen och ha spisen på samtidigt. Jag laddar nu på natten. Vid akuta behov att ladda på dagen (då lampor, tvättmaskin etc är på) så måste jag stänga av det mesta för att inte propparna skall gå. Kan också förlänga laddningstiden. Annars måste jag uppgradera hela huset till 20 eller 24A och det blir en oförutsedd kostnad. Detta borde han ha sett och upplyst om innan 3-fasen installerades

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Helt nöjd

via Elektriker, Lomma

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga