H

Hedéns Sjuhärad AB

Omdömen (1)

H

David Hedèn eller Annica Hedèn

  • Strängsered 109 Sjöstugan, 52391 Ulricehamn
  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Hedéns Sjuhärad AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Hedéns Sjuhärad AB

Hedèns Sjuhärad AB är ett företag i Ulricehamn, som arbetar med bl.a. sanering, betong, tankdemontering m.m. för kunder runt om i kommunen. Vi driver även bemanning och alla våra anställda har ID06, den utbildning och de tillstånd som krävs.
Våra tjänster:
Sanering av asbest.
Håltagning i betong.
Betongsågning - vägg och golv.
Slipning av betonggolv.
Snickeriarbeten - fasadbyte och fönsterbyte mm.
Tankdemontering av oljetankar och värmepannor.
Lägenhetssnickeri - kök och mindre snickerier.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Omdömen

avatar

Toppkvalité

via Håltagning, Dalum

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga