Företagets logotyp

Heby Städ & Flytt AB

Omdömen (0)

H

Joel Borg

  • Bergslagsgatan 1 E, 73331 Sala
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Heby Städ & Flytt AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Heby Städ & Flytt AB

Heby Städ & Flytt AB är ett väl etablerat familjeföretag som har anlitats för städning i Mälardalen sedan 1983. Efter ett decennium så tog vi steget 1993 och utvidgade med flyttverksamhet över hela landet. Detta gör att vi tillsammans med kunden kan ta fram en nyckelfärdig lösning för flytten och städningen.
Under 2016-2017 tog vi syskon Joel & Gabriella över företagets drift efter våra föräldrar.

Som städfirma utför vi städtjänster vid enskilda eller återkommande tillfällen för både privatpersoner och företag. Hur, vad och när vi kommer och städar bestämmer vi tillsammans med våra kunder för att de ska få bästa möjliga service på det sätt som passar dem bäst. Oavsett vilken städtjänst det gäller, t ex veckostädning, fönsterputs eller byggstädning, så har vi en kvalitetsgaranti. Totalt är vi ca 35 medarbetare som arbetar med städ och flyttjänster.

Hjärtligt välkomna att kontakta oss!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

Omdömen

Heby Städ & Flytt AB har inte fått något omdöme ännu.