Företagets logotyp

Heatech AB

Omdömen (1)

H

Mikael Franzen

  • storgatan 41 Katrineholm, 64145 Katrineholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Heatech AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Heatech AB

Heatech är specialiserade på service och installation av värmepumpar, vi arbetar med luft/vatten, luft/luft, frånluft och bergvärmepumpar.
Vi innehar företagscertifikat för kylarbeten enligt F-gasförordningenm och all personal har personcertifikat i klass 1.

Vi hjälper er med en lösning anpassad för ert värmesystem oavsett om det handlar om att ansluta värmepumpen mot ett befintligt värmesystem eller om det gamla ska bytas ut och moderniseras.
Vi utför installationer i såväl enfamiljsbostäder som i flerbostads/hyresfastigheter.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

EHPA

Läs mer

Ett europeiskt kvalitetsmärkningssystem för värmepumpar som intygar att det genomgåtts flera branschstandardiserade tester.

Omdömen

avatar

I stort sätt nöjd

via Installation värmesystem, Åby

Nöjd med installationen, snabbt arbete. Mindre nöjd med isoleringen av utvändiga vattenrör. (Panasonic Monoblock)

Svar från Heatech AB

Tack för omdömet, vi använder oss av Armaflexisolering vilket har mycket god isoleringsförmåga dock hade montören missat en bit av isolering precis vid anslutningen till värmepumpen. Vi skickade dit en montör som åtgärdade detta så så snart vi fick informationen.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga