Företagets logotyp

Hagtorn Fastighetsservice AB

Omdömen (0)

H

Anders Irekvist

  • Norra Grängesbergsgatan 4, 214 44 Malmö
  • Medlem på Dorunner sedan: 2011
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Hagtorn Fastighetsservice AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Hagtorn Fastighetsservice AB

Med bred kompetens inom fastighetsnära stödtjänster så kan vi hjälpa er med allt från städ, tillsyn till måleri, hantverk och teknisk förvaltning.

Vi jobbar mycket med utemiljö, trädgårdsskötsel och anläggning där vi har en stor erfarenhet. På vintern sköter vi vinterrenhållningen.

Vi anstränger oss för att jobba nära kunden och upprätthålla en bra kommunikation under hela uppdraget. Detta säkerställer ett resultat som alla är nöjda med.

Testa oss du med!
Välkommen.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Omdömen

Hagtorn Fastighetsservice AB har inte fått något omdöme ännu.