Hagtorn Fastighetsservice AB

Om Hagtorn Fastighetsservice AB

  • Anders Irekvist

  • Norra Grängesbergsgatan 4,214 44 Malmö

  • Medlem sedan 2011-07-05

Med bred kompetens inom fastighetsnära stödtjänster så kan vi hjälpa er med allt från städ, tillsyn till måleri, hantverk och teknisk förvaltning.

Vi jobbar mycket med utemiljö, trädgårdsskötsel och anläggning där vi har en stor erfarenhet. På vintern sköter vi vinterrenhållningen.

Vi anstränger oss för att jobba nära kunden och upprätthålla en bra kommunikation under hela uppdraget. Detta säkerställer ett resultat som alla är nöjda med.

Testa oss du med!
Välkommen.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.