H

Hagmans Tak Syd AB

Omdömen (1)

H

Ronny Sellgren

  • Medlem på Dorunner sedan: 2011
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Hagmans Tak Syd AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Hagmans Tak Syd AB

Vi är en etablerad Tak firma som arbetar med alla sorters Tak jobb inget är för stort eller för litet.

Arbetar med takarbeten hela skåne

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Omdömen

avatar

Mycket nöjd

via Renovering av tak, Kristianstad

Mycket nöjd med utförande av jobbet. Litet - var att arbetet påbörjades en dag försent (men det kan bero på att det regnade) men att de ej hörde av sig. Trevligare personal får man leta efter så i helhet är vi mycket nöjda.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga