H

Hagmans Tak Mälardalen AB

Omdömen (1)

H

Håkan Bolander

  • Medlem på Dorunner sedan: 2009
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Hagmans Tak Mälardalen AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Hagmans Tak Mälardalen AB

Vi bedriver takentreprenader samt service och underhåll av tak i Södermanland och Västmanland. Vi sysslar med ny & omläggningar av s.k papptak, tegel, samt plåttak. Tilläggsisolering på rot-arbeten kan vi självklart tillhandahålla med tillhörande ernergiberäkningar.
Vårt arbete

Är ni i behov av ett nytt tak? Vi lämnar alltid långa garantier på våra tak och i och med det så ansvarar vi också för omsorgen av era tak under många år framöver.
Renovering
Är taket på er fastighet i behov av renovering? Då kan vi glädja dig med att vi på Hagmans Tak Mälardalen AB är rutinerade yrkesmän med gedigna erfarenheter av att lösa takproblem.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Auktoriserad Rostskyddsmålare

Läs mer

För att säkerställa att god kunskap finns inom rostskyddsområdet finns Auktorisation för Rostskyddsmålning. Auktorisationen är en branschförening som verkar genom att bibehålla höga kompetenskrav på utförare.

Omdömen

avatar

Supernöjd

via Byte av takpapp. Byte av hängrännor. Västerås

Bra kommunikation. Trevlig personal. Bra utfört jobb

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga