Företagets logotyp

Hälsinge Avancerad Träd Fällning

Omdömen (1)

Kontaktperson

Victor van Deuren

  • NORRBERG 103, 82062 Bjuråker
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Hälsinge Avancerad Träd Fällning ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Hälsinge Avancerad Träd Fällning

Trädfällning, beskärning, bortforsling & stubbfräsning

Vi fäller träd i svåra lägen i hela Hälsingland och och omnejd, trädfällningar och sektionsfällningar med arboristmetoden.
En helentreprenör vad gäller:
Trädfällning & Sektionsfällning
Arborist & Beskärningsarbeten
Stubbfräsning & Grönytearbeten
Bortforsling av ris å stammar

röjning av sly.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Referenser

trädfällning Ludvika

Kanon duktig! Supernöjda att vi har fått bort våran 4 träd från tomten! Riktigt proffsigt gjort! Rekommenderas starkt! Jonte Lindström

 

fällning av en stor ek i Forsa - Hudiksvall

Nu är gammel-eken borta från gården Denna ek planterades mellan bryggstuga och storsängstuga för 61 år sedan av mamma/mormor Birgitta. Eftersom eken var både rutten och delad så var det inget jobb vi vågade oss på själva med tanke på att den stod så nära husen. Därför tog vi hjälp avHälsinge Avancerad Träd Fällningg som utförde jobbet snabbt och till fast pris. Vi saknar eken, kanske kommer det planteras ett nytt träd i framtiden

trädfällning i Hudiksvall Ulla Norin‎ till Hälsinge Avancerad Träd Fällning

Jag kan verkligen rekommendera detta företag. Asparna och granen plockades ner snabbt och säkert. Vi får sol på eftemiddag! Så glad och nöjd! Tack!!

trädfällning Tierp

Hans Malmer‎ till Hälsinge Avancerad Träd Fällning den 6 juni 2016 · Nu kommer toppen på rätt ställe ! Tack för ett toppenjobb. film.....

 

Omdömen

avatar

Väldigt nöjd, rekommenderas

via Trädfällning, Matfors

All kontakt fungerade smidigt. Trädfällningen gjordes snabbt och med önskat resultat. Dom som utförde jobbet var trevliga och gav ett bra intryck.

Svar från Hälsinge Avancerad Träd Fällning

Tack så mycket och tack för förtroende

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga