Företagets logotyp

Gyllene Inredning I Stockholm AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Viktor Blomberg

  • Glidflyktsgatan 6, 12833 Skarpnäck
  • Medlem på Dorunner sedan: 2021
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Gyllene Inredning I Stockholm AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Gyllene Inredning I Stockholm AB

Hej! Vi är ett ung och nytänkande företag med syfte att leverera kompletta lösningar utan mellanhänder. Vi hjälper er att omvandla drömmar till verklighet, från idéer och ritningar, genom samordning, tidsplan och ansvarsfull arbete till färdigt resultat. Ritningar och visualisering, mindre och mellanstora ROT- arbeten, tillverkning av måttanpassande möbler är vårt arbetsområde. Tveka inte att kontakta oss!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Referenser

Bastu Ingarö

 

Gamla Stan Bord

Första experimenter med epoxy. Ett projekt som tog ett år från idé till verkligheten. En till syfte vad är att visa testa kapasitet och presition av nyköpt CNC-maskin.

 

Omdömen

Gyllene Inredning I Stockholm AB har inte fått något omdöme ännu.