Företagets logotyp

Guide2Give Ekonomiska Förening

Omdömen (1)

G

Aki Nicolaides

  • Fåfänganvägen 1, 72597 Västerås
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Guide2Give Ekonomiska Förening ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Guide2Give Ekonomiska Förening

Passion och noggrannhet genomsyras i våra uppdrag som vår personal utför hos dig. Vår personal har mångårig erfarenhet av såväl städning som byggjobb. Vi erbjuder också studiehjälp till barn 7-12 år samt barnpassning! All personal kommunicerar bra på svenska och har kollektivenliga löner och arbetsvillkor. Som att det inte vore nog bra med detta, så vill vi berätta att Guide2give ekonomiska förening inte har några stora vinstkrav utan en stor del av överskottet går till vår verksamhet i Uganda där vi driver ett kvinnokooperativ. Kvinnor ges där möjlighet till självhjälp genom att tillverka korghantverk som exporteras till Sverige där produkterna säljs vidare. Kontakta oss eller besök www.guide2give.se/tillverkning för mer information!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Omdömen

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga