Frilans Finans logotyp

Aksels Grinvalds

Omdömen (0)

Som egenanställd har inte Aksels Grinvalds ett registrerat bolag via bolagsverket, utan fakturerar istället för sina tjänster via Frilans Finans. För dig som kund fungerar det i övrigt på exakt samma sätt som med alla andra företag

Kontaktperson

Aksels Grinvalds

  • Strömshillvägen 26, 13756 Stockholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020

Grinvalds ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Aksels Grinvalds

Grinvalds levererar anpassade lösningar inom bygg och snickeri som passar just dig. Ett konkuranskraftigt pris gör oss till det självklara valet. Vårat professionella team ger dig snabb service.

Om Frilans Finans

Frilans Finans är ett egenanställningsföretag som gör det möjligt för företagare att utföra uppdrag utan att behöva starta enskild firma eller aktiebolag. För dig som kund är den enda skillnaden att fakturan kommer med Frilans Finans som avsändare.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Frilans Finans

Läs mer

Som egenanställd via Frilans Finans har hantverkaren en rad försäkringar tecknade på sitt personnummer, exempelvis en basförsäkring och en tjänstereseförsäkring. För att läsa mer om dessa försäkringar, vänligen besök Frilans Finans hemsida.

Referenser

Altan för husvagn

En fantastisk altan för en kund i gnesta kommun.

 

3d Hexagon former.

Vi skapade en unik miljö efter kundens förfrågan. 3D hexagon former täckta med tyg absorberar ljud och ger färg till rummet.

 

Omdömen

Grinvalds har inte fått något omdöme ännu.